At lære at trække vejret….

Ja, det burde jo være nemt nok. Alligevel sad jeg med fornemmelse af, at være en fisk på land under dagens BAT træning.
BAT træning er der sikkert nogen der tænker nu – ja, Body Awarness Therapi –  det er et tilbud fra jobcenteret, hvor man som stress ramt træner ens krop til at finde ro. Det er nemmere sagt end gjort….

Under sådan en BAT session er der både sittings, bodyscans og thai chi – alt sammen noget der kræver tålmodighed og ro. Jeg besidder minimalt af begge dele, så I kan nok forestille jer, hvor udfordret jeg bliver. Men det korte af det lange er, at mit system åbenbart er så overbelastet af stress, at jeg glemmer at trække vejret. Så lektier til næste gang; Bøj i knæene og sving med armene samtidig med at du har vejrtrækningen under kontrol…….

Vel hjemme igen måtte jeg overbevise min hjerne om, at det ikke hjælper noget som helst, at spise 500 gram sukker……

Nå, nu skal jeg have sendt kedelige mails til fagforbundet og Arbejdsmarkedets erhverssikring….. Det følger nemlig også med på denne stress-sygemelding

Hjælp mig derude, læs mit indlæg og kom med input, dette er min første blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *