Hej verden!

Min blog skal lige tage form.

Stresssygemeldt og sandsynligvis snart uden job – det er det jeg står i pt. Jeg arbejder med erkendelsen af, hvor meget stress fylder i hverdagen. Arbejder med at acceptere, at jeg ikke kan ret meget i løbet af en dag. Arbejder med at få styr på mit shit….. Både det i psyken og det rent praktiske såsom hukommelse, at holde huset nogenlunde pænt, at klare en indkøbstur med meget andet.

Bloggen vil jeg gerne bruge som en form for dagbog, jeg har en ide om, at accepten af mit liv som det ser ud pt. kommer hurtigere, hvis jeg skriver alt det ned som fylder.
Dagens top 5:

Lær at trække vejret
Dagens bat-træning (Body Awareness Therapi) fik mig til at føle mig, som en fisk på land. Især de stående øvelser, min vejrtrækning gik fra nogenlunde normal til hyperventilering i løbet af 10 sekunder. Mit system vil ikke være med. Men det skal det, så nu har jeg lektier for til næste gang. Bøj i knæene og sving med armene – OG HUSK AT TRÆKKE VEJRET

Spis nu fornuftigt
Efter endt bat mente min hjerne, at jeg skulle konsumere den plade Marabou der ligger i køkkenet. Jeg elsker chokolade, så en meget stor fristelse. Et hurtigt blik i spejlet fik mig til at spørge mig selv, om jeg virkelig havde brug for chokolade – og NEJ, det har jeg IKKE

Du skal ikke sove til middag
Var vanvittig træt da jeg kom hjem. Kunne absolut sagtens have sovet et par timer på sofaen, men rig af erfaring, ved jeg at det er en mega dårlig ide. Jeg sover i forvejen alt for lidt, da min stress hjerne nægter at give mig ro. Hvilket de to mørkeblå poser under mine øjne giver mig fuldstændig ret i. Må have brugt omkring et dusin agurker uden effekt.

Lav nu den blog
Du kan da sagtens lave en blog. Ja, ja, godt nok er jeg sidst i 40’erne, men det er vel ikke et lovkrav, at man skal være under 30 og se blændende godt ud, for at have noget på hjertet. Jeg har masser på hjertet og i hjernen, jeg skal bare lige finde formen.

Tal ordentligt
Husk mig selv på, at det ikke er de andre, der ikke har overskud og forståelse, det er mig selv!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *