Når Supermom går kold….

Hej derude

Weekenden har budt på endnu en fantastisk oplevelse. Manden min og jeg var på tur til Århus. På programmet stod der restaurantbesøg, koncert med Patrick Dorgan og hotelovernatning. Den medbragte rødvin og vores nye bluetooth højttaler var garanti for hygge. For at komme trætheden i forkøbet lavede jeg absolut intet fredag formiddag. En fornuftig beslutning, da jeg var i supergodt humør og havde overskud hele aftenen.

Så blev det lørdag – og jeg var TRÆT!!! Og irriteret over, at en enkel aften i byen kan trække al energi ud af kroppen på mig. Jeg valgte at vende synsvinklen og hyggede med yngstebarnet, der var ligeså træt efter en overnatningstur i Givskud Zoo. Den stod på højtlæsning af Harry Potter og Fønixordenen og derefter så vi filmen, for her i huset læses bøgerne inden filmen.

Søndag morgen tegnede ellers så godt. Følte mig veludhvilet og tog til zumba. Det er den fedeste motionsform for mig i øjeblikket. Man kan ikke gå fra en zumbatime i dårligt humør. Hjem i bad og følte stadig jeg havde energi. Og den skulle jo bruges….. Så jeg gjorde badeværelset hovedrent inklusiv afkalkning af bruseniche der virkelig trængte, derefter var der noget vasketøj der skulle styr på, og nogle boller der skulle bages til morgenmaden i næste uge. Altså jeg var Supermom, lige indtil jeg ikke var det mere…… SLASK!!! så var der ikke mere energi. Kl. 15.15 sendte min mand mig ind på sofaen og lavede aftensmaden.

Det er virkelig skønt med de dage hvor humøret er i top og energien synes at være tilbage, men jeg synes eddermame også det er hårdt, når kroppen så ikke vil som hjernen vil og jeg må kapitulere og lægge mig. Tålmodighed, tålmodighed, tålmodighed…. Ja, det ved jeg jo godt. Havde en snak med en af kvinderne i min stressgruppe om netop dette, hun fortalte, at hun øvede sig i at stoppe mens legen var god, og det må være den vej jeg skal…..

Jeg mister også lidt modet…. Kender I det? Tankerne kredser om, hvorvidt jeg bliver i stand til at arbejde fuld tid igen, og om jeg overhovedet kan få nyt job, når jeg bliver klar…… Hvis ikke jeg kan arbejde en formiddag i hjemmet, hvordan i alverden skal jeg så kunne varetage et job????

Nå god søndag derude…

Kh Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *