Gid jeg var Snedronningen…..

Altså hende fra Narnia…. (her i huset befinder vi os ofte i magiske universer). Og hvorfor så det tænker I nok. Lad mig byde jer velkommen til føljetonen “Naboens hysteriske gravhund”
Vi befinder os nok cirka omkring afsnit 321.

Lad mig starte med at slå helt fast; JEG ELSKER DYR – især dem med pels… Vi har selv en dejlig blandingshund, der er semi-velopdragen. Lad mig derefter slå fast; JEG HADER GRAVHUNDE – især naboens.

Hvis nu jeg var Snedronningen kunne jeg forstene dette monster – eller ejeren til den.

Tilde, som monsteret kaldes, går utrolig meget i haven. Og når den er i haven, så gør den. Den har et meget højt og skingert gø. I starten af føljetonen (Det var tilbage i Maj måned 2018) forsøgte vi os flere gange med et venligt nabobesøg for at forklare, og vi havde lige rigelig gavn af deres hund. Dette var svært at forstå, og vi fik at vide, at det faktisk er den hunderace der gør allermest (NO SHIT SHERLOCK) men at den simpelthen er så søøøøød….. Right. Lidt længere henne i føljetonen er vi 4 naboer der splejser om et anti-gø halsbånd som bliver overrakt naboen med en forklaring på, hvorfor og hvordan det bruges. Dette har absolut ingen effekt. Senere sker der det, at vi laver et brev, som afleveres i postkassen, hvor vi endnu engang beder om, at denne søøøøøde gravhund holdes mere indendøre, da vi ellers er nødt til at politianmelde den.

Så tager vi heldigvis på sommerferie og har 14 dage fuldstændig gravhunde fri…. da vi kommer hjem fortsætter føljetonen. Tilde har bidt ejeren i underarmen, men det har han selvfølgelig ingen interesse i, at nogen ved. Vi har råbt, vi har skreget, vi har bandet, vi har bedt, vi har politianmeldt.

Fredag den 31. august er det så vildt med larmen fra monsteret at jeg ringer til politiet. De kommer forbi. De beder ham om, at holde hans hund inde. På dette tidspunkt er hunden så hysterisk at den knurrer af betjentene. så var der ro et par dage. Nu er vi så tilbage til status quo, og jeg har igen i dag kontaktet politiet.

Så næste afsnit af føljetonen bliver enten en vidneafhøring af ut. hos politiet grundet den skriftlige anmeldelse vi og 3 andre naboer har indgivet eller en smask hysterisk Snedronning uden magiske evner, der fortsætter med at ringe 114………………..

God aften derude.

2 Replies to “Gid jeg var Snedronningen…..”

  1. Thanks for the comment…
   Yes, there are lots of positive things in my life – also in my past, right now it’s just nessesary for me to look back, so I can understand my life today…..
   Have a nice sunday
   Best regards Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *