Jeg elsker streaming

På sådan en regnvejrsdag er det da skønt, at have en masse streamingskanaler. Lige i øjeblikket ser jeg Atypical på Netflix. Serien tager udgangspunkt i en autistisk teenager og kærlighedslivet. Den er interessant, fordi den belyser, de problemer ikke bare for den unge mand men også for hele familien. Den er sjov og underholdende samtidig med, at den tydeliggør hvor konkret tænkende mange mennesker med autisme er. En helt klar anbefaling herfra. Ellers streamer jeg i øjeblikket Harry Potter, Narnia og Hungergames, da den yngste i famlien elsker disse eventyr film. Hvad ser I derude som kan anbefales?

God regnvejrsdag til alle

Kh Tina

4 Replies to “Jeg elsker streaming”

  1. Hey there
    Just a quick question.. are you google translating my pages? Or how do you make any sense of it, when its written in danish?
    Have a nice day out there..
    best regards Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *