Nabokrigen sluttede i går

Og det er vel rart nok……

Under aftensmaden i går startede naboens gravhund IGEN sit hysteriske gøen. For dem der følger med på bloggen, ved I hvor længe det har stået på. For dem der ikke har hørt om denne sindsyge gravhund følger her et meget kort resume;

Naboerne (som er gamle) anskaffede sig en gravhundehvalp sidste efterår. Den har været meget (altså rigtig rigtig meget) i haven. Over tiden tog larmen til. Den gør, hele tiden, meget højt. Vi var ind i mellem oppe på 6-8 timer dagligt. Vi kan høre den helt ind i vores hjem. Gennem musik, fjernsyn og hvad der ellers er af daglige lyde. Den var ude på alle tider af døgnet. Vi forsøger først med samtaler med naboen i håb om en forståelse. Dette trænger simpelthen ikke ind, og larmen fortsætter. Vi går sammen med de andre naboer om at anti-gø-halsbånd. Dette bliver ikke brugt. Den voksne søn tager kontakt til os, og tilbyder at hjælpe med at få naboen til at forstå vores gener. Dette hjælper i en kort periode. På et tidspunkt kommer naboen til os, og jeg bliver verbalt overfaldet og blandt andet kaldt “et forfærdeligt menneske”. Herefter stopper kommunikationen så, og vi tyr til sidste løsning. En politianmeldelse af denne sindsyge hund. En anmeldelse 4 naboer underskriver. Der bliver ringet 114 adskillige gange og politiet kommer og fortæller naboen at han skal holde sin hund inde. Dette hjælper i en periode. Så tager larmen til igen. 114 igen. Vi får ingen tilbagemeldinger på, hvad der sker i sagen, men de sidste par uger har der faktisk været ro, vi har kun hørt hunden et par gange i løbet af dagen. Dette er selvfølgelig fuldt acceptabelt. Vi har selv hund, og de andre naboer har også hund, så vi er ikke over hysteriske hvad angår hunde glam.

Tilbage til igår. Vi spiser aftensmad. Gravhunden går amok. Den er stadig i amok tilstand efter 20 minutter. Jeg tænker 114, vi åbner vinduet og kan høre naboen kalder på hjælp. Vi går selvfølgelig der ud. Det kan godt være, at jeg er et “forfærdeligt menneske” men jeg lader ikke gamle mænd ligge på jorden uden at hjælpe.

Naboen var faldet over kantstenen, da han ville fjerne det pindsvin hunden gik amok over. Han er bange for, at han har brækket hoften. Vi hjælper ham selvfølgelig ind, han er overstrømmende taknemlig, han siger, at han er glad for at vi hjalp ham, det var han ikke sikker på vi ville. Det er nok det nærmeste jeg kommer på en undskyldning. Den er accepteret og tilgivet. Han er en sølle gammel mand, der aldrig burde have haft den hund. Men nu er der sluttet fred, vi sagde til ham, at vi havde bemærket at larmen er aftaget, og at vi sætter pris på dette. Han er bekymret for, at pindsvinet er der endnu, når hunden skal ud senere. Vi tilbyder selvfølgelig at komme og fjerne det hvis vi kan høre, at det går over gevind.

Denne gamle stædige mand græd i går. Over at han ikke kan styre hans hund. Over at vi de sidste 3 måneder ikke har været på talefod. Over at vi faktisk stiller op, når der er brug for det. Vi er videre. Nu krydser jeg fingre for, at han har forstået alvoren, at jeg ikke skal ringe til politiet mere, at vi faktisk ikke har et problem med ham.

Ha’ en dejlig dag derude.

Del – like – kommenter – få nyhedsbrevet

Kh Tina

One Reply to “Nabokrigen sluttede i går”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *