Gud hvor er jeg sur i dag…..

og jeg ved ikke hvorfor….

Træerne vokser ikke ind i himlen, den konstatering har jeg efterhånden gjort mig nogle gange.

Nogle dage er bare skod-dage. I dag er en af dem. Jeg absorberer alt, og mit humør er i bund. Udenfor er det trist og gråt. Det er svært at finde noget godt frem i dag.

Måske er det bare sådan det er, at have stress. Jeg ved det jo godt. Det går op og ned. Det er bare pisse frustrerende. Jeg har lige haft en lang periode med gode dage, hvor jeg virkelig har følt, at jeg var på vej igennem.

Vejrtrækningen ligger i brystkassen, jeg forsøger virkelig at få den ned i maven – det er ikke rigtig noget der virker. Jeg har virkelig ledt efter årsagen til den overfladiske vejrtrækning, men jeg kan ikke finde den. Mit overblik er væk, jeg får sagt ja til ting, jeg burde sige nej til. Min energi er forsvundet og jeg er træt og modløs.

Men hvad er det så jeg er sur over… Det er latterlige ting…

Jeg bliver enormt sur på mig selv over, ikke at være i kontrol. Jeg vil have styr på min vejrtrækning – eller som minimum finde årsagen til, at det bøvler.

Bilen skal holde op med at sige mærkelige lyde hver gang jeg drejer skarpt. Den har lige været på værksted, og jeg har ikke råd til at sende den afsted igen.

Min nattesøvn pisser mig af. Jeg har IGEN problemer med at sove. Og jeg har ingen ide om hvorfor.

Jeg er sur over, at jeg ikke bare kan være tilfreds med de fremskridt, jeg HAR gjort. At jeg ikke har tålmodighed til at vente på flere fremskridt.

Jeg er også sur over, at folk ikke kan læse mine tanker, eller som minimum forstå, hvorfor jeg reagerer som jeg gør. Og jeg ved jo godt, det er urimeligt, men nogen gange vil jeg bare have lov til at blive sur, uden at skulle analysere hver eneste ord der kommer ud af min mund.

Hvad gør I når I har en skod-dag?

Jeg går ind på sofaen nu og ser Greys Hvide Verden.

Del – like – kommenter

Kh Tina

2 Replies to “Gud hvor er jeg sur i dag…..”

  1. Jeg går en lang tur ved vandet eller tager min MTB og køre offroad i skoven. Jeg belønner mig selv med usunde ting og kravler under dynen. Jeg tager i skoven og råber som en sindssyg. Jeg tager de dybe indåndinger som kloge psykologer gennem tiden har sagt er sundt. Ringer til min massør og høre om hun har tid. ?? Hold ud min ven. Tingene bliver bedre ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *