Ligegyldige facts…. 6/24

Jeg er et hundemenneske

Altså, jeg kan også godt lide katte, kaniner, heste og andet pelsbesiddende. Jeg er ikke til fugle, krybdyr og fisk.

Jeg har næsten altid haft hund, den første erindring jeg har om hunde, er min morfars Sankt Berhardshund Trunte. Denne husker jeg tydeligt, fordi den bed mig i hovedet da jeg var ca. 3 år gammel. Det var så meget min egen skyld. Den skulle agere pony, da jeg havde været en tur i legoland og havde redet på en pony derude. Trunte synes ikke ideen var lige så god som jeg gjorde, så da jeg havde kastet mig op på ryggen af den, smed den mig af og bed mig midt i ansigtet. Der er stadig ar, men heldigvis ligner det et smilehul. Siden dengang har jeg ikke været fan af Sankt Bernhards hunde.

Her hjemme bor Bailey, ham har jeg før skrevet lidt om. Han er en snart 7 år gammel blandingshund, der består af 3/4 japansk spids og 1/4 islandsk fårehund. Bailey lider af storhedsvanvid, og der er kun plads til en hund i universet og det er ham. Det bliver en spændende tur i sommerhus i julen, hvor min svoger og svigerinde medbringer Batman, der er ca. 3 gange så stor som Bailey. Men måske er det måden at socialisere ham på….. By the way – så kan Bailey se fjernsyn. Det er nogle gange lidt problematisk, da han går fuldstændig grassat bare der er et andet dyr på skærmen. Det er ligegyldigt om det er en hest, en ko, en hund, en ulv, en isbjørn  – ja kort sagt hvad som helst. Godt fjernsynet hænger på væggen.

Hunden på billedet er min bonushund Louis. Han bor hos et vennepar af vores. Han er omkring et år gammel og har krudt i røven. Hvis hunde kan have ADHD, så har han det. Men han er godt nok sød.

God torsdag aften derude…

kh Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *