Ligegyldige facts… 17/24

Jeg er fan…..

Jeg er fan af mange ting, derfor er dagens ligegyldige fact en top 10 over de ting jeg er størst fan af…..

  1. Opvaskemaskinen – Det er ikke noget værre end at vaske op i hånden, det er i den grad spild af tid, og nej, det er ikke hyggeligt. At det kalde det hyggeligt er bare en dårlig undskyldning for at få selskab under vejs.
  2. Pyjamasser – Der er ikke noget bedre end at bruge hele dagen i sit nattøj (medmindre man har influenza selvfølgelig). Bare drysse rundt og være grim en hel dag.
  3. Kaffe – I alle afskygninger – Cafe latte, cappucino, espresso, filterkaffe med mælk/fløde, iskaffe, frappucino. Konfekt med kaffe, dessert med kaffe, kage med kaffe…. Kaffe er Guds gave til menneskeligheden.
  4. Google…. Google kan afgøre alle diskussioner (i hvert fald næsten). Google kan finde vej, google kan finde brugsvejledninger, google har alle opskrifter…..
  5. Præ-fabrikeret mad – Jeg ved godt, det ikke er politisk korrekt. Men hvor er det da skønt, at handle i Rema og uden at blive ruineret kan købe æbleskiver, pastasauce, pizzabunde… ja, you name it. Det sparer da en del tid i dagligdagen.
  6. Snap-chat….. (det skal læses hviskende – for jeg er nok for gammel). Jeg er lige kommet med på Snappen – og gud hvor er det sjovt. A pro pos mit indlæg om plat humør (læs det evt. her). Men fantastiske billeder man kan tage af sig selv. Nogen gange har jeg ikke engang rynker…. I LOVE IT
  7. Sædevarme i bilen…. Luksus at få varmet bagdelen, når det hele fryser helt vildt. Det er på ønskesedlen til Mr. Grey (min lille grå C1’er)
  8. Massage….. Både de dyre slags på kurstederne – men bestemt også dem, jeg kan lokke min mand til at give (eller til at tabe til mig i et væddemål). Det er så meget balsam for sjælen.
  9. Kærestetid – den tid hvor tager til os selv uden børn. Det er et boost for mig – og jeg værner om det
  10. Min familie – uden dem var jeg intet – så ja, der er jeg absolut fan……

Hvad er I fan af derude?

Kh Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *