Ligegyldige facts…. 22,23,24/24

Mine hobbyer

Er blandt andet fotografering. Jeg nyder at tage en tur ud i naturen og fotografere. Det giver nogle fede billeder. Hvis du har lyst, kan du se flere her….
At afprøve nye opskrifter på desserter og kager er også noget jeg hygger mig med. Løb og zumba står også på top 3, når mine fødder ellers vil være med.

Jeg er klart til venstre for midten

Rent politisk stemmer jeg altid til venstre for midten. Ikke altid på det samme parti, men altid til venstre. Jeg er af den overbevisning at vi skal passe på hinanden, både vores børn, vores syge, vores ældre og vores unge mennesker. Jeg kan ikke forstå, at dem der har skal have mere. Vi er nødt til at behandle alle mennesker med respekt. Også dem, der ikke er født her i landet, men som kommer flygtende fra krige og diktaturer rundt om i verden. Det er i min optik ikke det samme, som at give carte blance til hele verden.

Ferie med de vigtigste

Det sidste ligegyldige fact kommer her. At tage væk hjemmefra med de vigtigste er det vigtigste. 2018 har budt på både kæreste ture og familie ture. I november havde vi alle 4 unger og svigerunger med i sommerhus, julen blev tilbragt på Samsø, og jeg er boostet med energi og god karma, når jeg kommer hjem fra disse ture.

Rigtig glædelig jul derude.

Følg endelig med fremadrettet, når det igen bliver blog-indlæg med lidt mere kød på.

Kh Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *