Velkommen til det nye

Hele livet igennem bliver vi præsenteret for nye ting, vi skal forholde os til. Nogle ting er spændende og positive, andre knapt så attraktive. Og det er her balancegangen skal findes. Som nogen sikkert ved, er jeg igang med en større proces der handler om, at kunne rumme, acceptere og deale med de ting, livet kaster efter mig. Det går fremad. Jeg er ikke i mål endnu, heldigvis kan jeg kende signalerne nu. Og handle konstruktivt. Og så alligevel….Eksempelvis så er jeg nu en del af dagpenge systemet. Det har jeg ikke været siden jeg var på barsel for omkring en menneskealder siden. Det presser mig. Jeg føler mig fanget, og det går ud over min nattesøvn. Hvad gør jeg så ved det? Jeg tager en dyb indånding, får udfyldt alle disse skemaer, får ansøgt om min lønsikring, får registreret endnu et cv ved jobcenteret og søger alle de jobs, jeg kan se mig selv i. Og så venter jeg. Venter på, at jeg bliver kaldt til møde ligesom alle de andre arbejdsløse. Og er panisk angst for at blive presset ud i noget, jeg ikke har lyst til, eller som jeg ikke kan overskue. Og tager endnu en dyb indånding og siger til mig selv, at det nok skal gå, at jeg får arbejde lige om lidt, at jeg måske faktisk har muligheden for noget efteruddannelse…….

Andre nye ting
Er min blog…. Jeg har lavet et nyt design, jeg har brugt nogle dage på at få det gjort helt perfekt. Alle tidligere indlæg er eksporteret herover og det hele virker. Det er mega pænt synes jeg selv… Og så tror jeg også, at jeg overholder lovgivningen nu, altså i forhold til persondata loven, og cookie loven og alt det andet. Det anede jeg faktisk ikke, at jeg skulle, men det er så en af de helt store fordele ved at være med hos Bloggers By Heart. De sender de her mega gode mails – hvor sådan en amatør som mig, bliver meget meget klogere. Så tusind tak til jer.
Hvad synes I om det nye udseende? Giv endelig feedback – jeg er ny i denne verden og har brug for alle de tips og ideer jeg kan få. Så sidder der en erfaren blogger eller 2 og læser mig, så tager jeg imod med kyshånd. Det gælder selvfølgelig alle mine læsere, hvad er godt og hvad er skidt på den nye blog?
Jeg har også opdaget Pixabay – takket være Bloggers By Heart. Pixabay er et fotounivers med ALT hvad hjertet kan begære. Og det er helt gratis. Det er tilladt at hente billeder ned og bruge i bloggen, jeg kan også selv ligge mine bedste billeder op. Det er helt fantastisk for en fotonørd som mig…..

Ny underskrift er på vej
Altså min…. Jeg har taget en beslutning om, at jeg fremover bærer min mands efternavn. Det er en ting, jeg har tænkt meget over. Jeg troede egentlig ikke, at jeg havde behov for det, men gennem det sidste års tid er der gjort op med mange ting i min fortid. Min fremtid er sammen med ham, og vi er en enhed. Pludselig opstod behovet for også at være en enhed på papiret. På den måde tror jeg, at jeg får sat et stort fedt punktum for de ting, jeg ikke vil bære med mig ind i fremtiden. Det er en god fornemmelse.

Nok for i dag, nu skal jeg på jobnet og a-kassen…. 

Del – like – kommenter

God mandag til jer
Kh Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *