Jeg vil ud af kontrol

Og helst så hurtigt som muligt…

Nu skal jeg da lige love for, at jeg er blevet en del af systemet. Altså dagpengesystemet. Hold nu k.ft, der er meget at få styr på. Mange mails, der skal besvares, jobnet, netkassen, lønsikring, dagpengekort, ansøgninger, joblog – og hele tiden med en skjult trussel om, at hvis ikke jeg gør som jeg skal, så får jeg bare ikke nogle penge…..

Det er frustrerende

Jeg er bare ikke god til at blive kontrolleret. Det er omkring 21 år siden, jeg sidst stod uden arbejde. Altså, så er det ikke mig, der har nydt godt af systemet. Det er ikke mig, der ikke gider arbejde og det er heller ikke mig, der satser på, at gå hjemme et par år uden at skulle yde noget. Og jeg har søgt arbejde siden jeg blev fritstillet i januar. I dag har jeg skrevet 9 (NI) ansøgninger. For jeg skal væk fra denne kontrol. Hurtigt. Status på jobsøgninger i 2019;

Sendte ansøgninger/samtaler/afslag                         16/3/7

Alle mine ansøgninger fra i dag er lagt på min job-log – hvilket også tager tid, for der skal oplyses om alt…. også selvom jobopslaget er fra Jobindex…… Så jeg har tænkt – planlagt og handlet som jeg skal – nu skal puslespillet bare gå op.

Mit stress

Bliver tricket af min situation. I nat kunne jeg ikke sove, jeg havde trykken for brystet (ellers noget, der har været væk i flere måneder) og min vejrtrækning er overfladisk. Jeg handler selvfølgelig på symptomerne, fordi jeg er blevet klogere. Alligevel irriterer det mig. For jeg er helt sikker på, at det skyldes det her kontrolsystem og mistænkeliggørelse af mine hensigter. Og det kan jeg ikke ændre på, før jeg får et job.

Hvad har I af erfaringer med dagpengesystemet derude?

Del endelig min blog, hvis I kender nogen, som står i samme situation som mig.

Kh Tina

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *