Sheik Azul og hans kamel

Det har været en skøn weekend. Vi var et smut i Blokhus hvor veninden og hendes mand har bygget et super lækkert sommerhus. Der var dømt hygge for alle pengene. Og det var virkelig skønt at se dem igen. Den relation har desværre været sat på stand by under min stress. Det kan den heldigvis holde til. Min veninde M. og jeg har kendt hinanden siden folkeskolen. Og det har altid været sådan, der har været lange pauser hvor vi ikke har haft kontakt. Så får vi kontakt igen og alt er som før. Vi skal ikke lige finde tilbage, vi ER bare tilbage. Det er et venskab jeg slet ikke kan undvære. Og som jeg er dybt taknemlig over.

Brætspil

Er jo i bund og grund en genial opfindelse. Det giver sammenhold og hjernetræning. Herhjemme spiller vi ofte Partners, det har vi gjort længe og vi er fan. Det er mega sjovt og kræver overblik og samarbejde. I weekenden blev vi så introduceret til brætspillet Azul. Det er et spil, hvor du skal samle klinker til dit bræt. Jo bedre overblik jo flere point. Det var virkelig sjovt og er kommet på min ønskeseddel til fødselsdagen. Hvilke brætspil er på bordet hjemme hos jer? Vinterferien har ramt familien, så vi er klar til nye input.

Når fantasien sættes igang

Navnet Azul virker jo en smule arabisk, og da vores venner skal et smut til Dubai lige om lidt, lå det jo lidt i kortenen at C. blev døbt Sheik Azul. Det er helt klart forventninger til, at der hjembringes turban og snabelsko. C. mente, at han kunne bytte kamelen (i dette tilfælde M.) ud med en Ferrari mens han var derude. Ja, ja, rigtig god tur til jer – håber virkelig vi ses igen alle sammen.
Noget af det jeg værdsætter højest er netop fantasien. Når vi er sammen, så bliver den sat igang, der er ikke grænser for, hvor den kan føre os hen, og det er simpelthen så sjovt.

Vinterferie – eller dagpenge

Drengene har vinterferie – og jeg er jo hjemme. Så vi skal have det bedste ud af det. Nu er der søgt om lønsikring og jeg har tjekket jobannoncer på min joblog. Der er en enkelt der skal søges på onsdag, hvor jeg har jobsøgningsdag. Måske dukker der lidt op i morgen også. Status indtil videre i 2019:
Sendte ansøgninger/samtaler/afslag:                              17/3/7

I morgen tager yngstebarnet til Farmor og er et par dage, der er dømt biograftur og hygge og han glæder sig. Jeg henter hunden hos datteren min, måske tager hun med retur til at par dages forkælelse, det kunne være hyggeligt. Hvad skal I lave i vinterferien?

Kh Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *