Handlewoman…..

Ikke at forveksle med handywoman….

Hvilket jeg også er ind i mellem. Handlewoman opstod ud af det blå denne uge. Jeg har haft travlt. På trods af arbejdsløshed, manglende nattesøvn og dovenskab.

Og det var jo egentlig vinterferie (for nogle)
Mandag ned og købe stødabsorberende såler til yngstebarnets nye kunststofstøvler. Ja, sådan nogle kan man godt købe. Og det er nødvendigt, når afkommet har smerter i hælene. Og gerne vil træne fodbold de her 4 gange om ugen. Derefter køkkenrengøring. Jeg hader det, men desværre et af livets onder.
Tirsdag var dagen hvor yngstebarnet skulle til fysioterapeut. Han har længe haft mega ondt i hælene, og lægen mente det var en god ide, at se en ekspert. Så tirsdag morgen kl. 8.15 stod vi hos fyssen.  Hælene blev tapet op, og så afsted mod farmor.  Inden da skulle vi lige omkring datteren min og hente hunden, der havde været i pasningsordning en lille uge.

Og så blev det onsdag
Og onsdag er jo som bekendt jobsøgningsdag hjemme hos mig. Det tager altså bare lang tid, når jeg gerne vil gøre mig umage, så hele formiddagen gik med det. Til gengæld var der også nogle mega spændende stillinger at søge, så det er jo fedt. Status på jobsøgning 2019:
Sendte/samtaler/afslag;               21/3/7
Alt korrekt logget og registreret, så jeg har fået tjek fra jobnet.

Over middag gik det op for mig, at mit nye blogdesign ikke var velegnet til mobil. Så det måtte laves om. Og når jeg nu var igang, så kunne jeg jo ligeså godt lave nyhedsbreve. Så tilmeld jer endeligt, på den måde går i ikke glip af noget.
Torsdag stod igen i rengøringstegnet. Derefter afhentning af yngstebarnet hos farmor, der heldigvis gav aftensmad og nu er det så fredag. Og jeg kommer ikke til at kede mig. Vi skal have renoveret badeværelse, så her til morgen trådte handywoman i stedet for handlewoman og fik skruet diverse skabe, håndklædeholdere og hylder ned. Når manden kommer hjem, går vi igang med det regulere nedbrydningsarbejde. For der kommer en murer på onsdag. Der skal vi være helt færdige. Til gengæld får vi nye klinker og nye vægge og nye møbler og væghængt toilet og glasbruseniche. Det bliver mega flot!!!

Så weekenden er brugt
Det bliver en af de der weekender, hvor vi knokler og falder om på sofaen om aftenen. I aften står den på X-factor, i morgen den absolut sidste Harry Potter film, vi er nemlig færdige med bøgerne. Søndag er ferien slut for de unge mennesker. Vi skal have lejet et bad hos nogle, så yngste mand kan blive ren, vi andre må tage i fitnesscenteret.

Hvad skal I andre lave i denne forårsagtige weekend?

Kh Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *