Leder efter formen til lækkerhed

Nu skal det være – jeg skal tabe mig!!!

Siden jeg blev sygemeldt med stress har kiloene sneget sig på. Og mange af dem. Derfor har jeg besluttet mig for, at jeg skal tabe 10 kg nu! Jeg ved godt, at det ikke bliver nemt og jeg ved også godt hvad der skal til….

Jeg er ikke til lyn-kure
Derfor har jeg også væbnet mig med tålmodighed og lagt en plan. Den hedder kostændring og nej-tak. Plus selvfølgelig at få rørt mig. De sidste 18 måneder har kostet mig omkring 15 kg. Det er for meget. Selvom min elskede mand stadig overbeviser mig om, at jeg er lækker, så er det blevet for meget for mig selv. Og jeg skal jo sætte mig selv først – man kan ikke elske andre, før man elsker sig selv, ja der findes sikkert mange flere kloge ord. Jeg er bare der nu, hvor jeg ikke gider se på mig selv mere, og hvor jeg ikke længere er begejstret over udsigten til en ny kjole inden en kommende konfirmationsfest. For årsagen til den nye kjole er udelukkende at mit korpus ikke længere kan være i de andre ellers flotte kjoler jeg har hængende i skabet.

Fit og sund – og dårlig samvittighed
Ja, jeg er som mange andre medlem af et fitness-center. Og rent faktisk også aktivt medlem (står der i hvert fald på hjemmesiden), problemet er bare, at jeg ikke er ret aktiv deroppe. Mine yndlings instruktører danser zumba på de dage hvor jeg arbejder. Dårlig undskyldning – jeg ved det godt. Nu fifler jeg lidt med tanken om at få afprøvet der der spinning. Det skulle være godt. Og effektivt til fedtforbrændingen. Jeg har bare så grusomt svært, ved at se mig selv på en cykel….. Planen for det her vægttab ser ud som følger; Jeg skal dyrke motion hver dag, undtaget torsdag hvor jeg har virkelig lang arbejdsdag. Hvis vejret er til det, skal jeg ud og løbe hver morgen. Hvis det er møgvejr, så skal jeg tage i træningscenteret og lave et eller andet deroppe, der også får pulsen op. Jeg spiser helt almindeligt mad, går uden om alt for meget fedt og sukker, og tager kun 1 portion til hvert måltid. Jeg må spise frugt og grønt hele dagen. En dag i ugen må jeg godt synde. Det bliver sandsynligvis en dag i weekenden, og den skal planlægges nøje. For det bliver efter devisen lidt men godt.

Jeg er kommet godt fra start
I morges fik jeg mig vejet. Det var som forventet heldigvis. Mindst 10 kg skal der af. Alt over er bonus. Jeg spiste en grovbolle og løb en tur. På 2 km. Altså, absolut ikke langt, og jeg var også nede og gå et par gange. Men klog af skade (helt bogstaveligt) så skal det foregå stille og roligt. Mine fødder har det ikke for godt endnu, men fair nok, de slæber også rundt på en del mere end de er vant til. Frokosten bestod af havregrød – kogt på vand naturligvis, og lige om lidt er det arbejdstid. Det er her min rygrad skal stå sin prøve. Der er altid et eller andet lækkert i skabet. Som jeg IKKE skal have. Heller ikke kl. 22.30 når der er ved at være ro. Jeg skal heller ikke spise usundt, når jeg når hjem kl. 23.30. Disse gamle vaner er væk nu!!! Og jeg mener det!!!

Nå, men følg med herinde for opdateringer på, hvordan mit projekt lækkerhed skrider frem….

God uge til jer derude.

Kh Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *