Lidt om mig

Jeg hedder Tina, jeg er sidst i 40’erne og uddannet socialpædagog.

Og sådan ser jeg ud….

Privat er jeg gift og mor til 4. De to ældste er flyttet hjemmefra, og i den proces er der opstået mange tanker. Tanker omkring min egen alder og hvor jeg befinder mig i livet. Tanker om, hvorfor vi skal være så perfekte. Tanker om, at det ikke altid er nemt. Alt dette synes jeg ikke bliver italesat på de sociale medier. Så min blog er mine erfaringer med stress, kærligheden, børn, appelsinhud, overgangsalderen, job og fritidsliv. Råt for usødet. Lad os sammen nedbryde nogle tabuer. Velkommen til, husk at dele, like og kommentere på mine indlæg. Det bliver jeg nemlig så glad for. Håber du får et hyggeligt besøg.

Kh Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *